Vakantie aanbiedingen

Filter vakanties op vakantiebestemming

Sevilla in Spanje via Thomascook.be - Pegase voor slechts € 61

Las Casas de la Judería - Als u het warme hart van het wervelende Sevilla wilt voelen kloppen, dan is dit authentieke en charmante verblijf in het historische centrum van Santa Cruz een waar droomdecor.

Sevilla in Spanje via Thomascook.be - Pegase voor slechts € 69

Las Casas de la Judería - Als u het warme hart van het wervelende Sevilla wilt voelen kloppen, dan is dit authentieke en charmante verblijf in het historische centrum van Santa Cruz een waar droomdecor.

Tallinn in Estland via Thomascook.be - Pegase voor slechts € 77

Telegraaf - Hoewel Telegraaf op slechts een boogscheut van de kleurige pak- en koopmanshuizen van het stadhuisplein ligt, is dit internationaal bejubelde tophotel zélf al een reis naar Tallinn waard.

Barcelona in Spanje via Thomascook.be - Pegase voor slechts € 77

987 Barcelona - Verscholen achter een mooie historische gevel in de Eixàmple-wijk ligt dit recent gerenoveerde designhotel uitdagend te pronken in de Spaanse zon, op nauwelijks tweehonderd meter van highlights als…

Firenze in Italië via Thomascook.be - Pegase voor slechts € 80

Plaza Lucchesi - Dit voortreffelijke hotel met een mooie ligging aan de Arno is al sinds 1860 een toonbeeld van Toscaanse gastvrijheid en service in de mooiste kunststad van Italië.

Sevilla in Spanje via Neckermann.be - Algemeen voor slechts € 80

Appartementen Suites de Santa Cruz - Recente appartementen verspreid over verschillende historische gebouwen. In een typisch steegje in de bairro Santa Cruz.

Barcelona in Spanje via Neckermann.be - Algemeen voor slechts € 80

Aparthotel Marina - Verzorgde appartementen met hotelservice. Om de hoek van de Sagrada Familia, de onafgewerkte kathedraal van Gaudí.

Lissabon in Portugal via Thomascook.be - Pegase voor slechts € 84

CS Vintage Lisboa - Dit nieuwe prachthotel met een statige 19e-eeuwse façade weerspiegelt de ware geest van Lissabon: stijlvol en hedendaags, maar tegelijk met heel veel gevoel voor traditie. Er is geen betere…

Boedapest in Hongarije via Thomascook.be - Pegase voor slechts € 86

Corinthia Hotel Budapest - Dit prachtige luxehotel aan de Erzsébet-boulevard opende in 1896 zijn deuren en ontving toen wereldberoemde gasten als Josephine Baker. Nu werd dit historische logeeradres bijzonder smaakvol in ere…

Barcelona in Spanje via Thomascook.be - Pegase voor slechts € 94

Sixtytwo - Na een dagje sightseeing langs de exclusieve winkels in het centrum en de vrolijk golvende paleizen van Gaudí, vloeit alle spanning uit u weg in dit fraaie kleinschalige boetiekhotel aan huisnummer…

Snel boeken

Vlucht

Van

Naar

Volwassenen

Vertrek

Date

Retour

Date

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze last-minutes nieuwsbrief en ontvang wekelijks de nieuwste reis promo’s.